Efterår i en buket og blomstersymbolik

Efterår i en buket og blomstersymbolik

Efterår er en magisk tid og det kan være en god idé at sende en flot efterårsbuket til én, som har en speciel betydning til dig. Efteråret vrimler med rige farver og forskellige former. Dette giver en florister masser af muligheder til at binde flotte buketter af blomster, blade og rødder. En flot efterårsbuket bundet af forskellige planter blandet med fine tørrede blomster vil sikkert bringe et smil frem hos den specielle person.

Hvad symboliserer blomster i din buket?

Nellike

Nelliker kan have flere forskellige betydninger, alt afhængig af blomsternes farve. Hvide nelliker symboliserer uskyld, gule symboliserer foragt. Røde nelliker betyder beundring og lyserøde betyder at man kommer til at huske den anden person for evigt.

Krysantemum

Der er flere forskellige arter af krysantemum. De blomstrer flottest i løbet af efterår. Røde krysantemer betyder kærlighed, lyserøde symboliserer hengivenhed og hvide krysantemer betyder, at man tænker om den anden person.

Hvid rose

Det er en rigtig god idé at give hvide roser, når vi vil sige ”tak” til en anden person. Hvide roser er også en rigtig god bryllupsgave. Hvid farve symboliserer respekt, beskedenhed og skyldighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *