Tørrede blomster og tørrede buketter

Tørrede blomster og tørrede buketter

Mange af os godt kan lide at have snitte blomster i vores lejligheder. Nogle gange kan de være svære at holde i en god kondition. Hvis du er en type person, som godt kan lide at have blomster derhjemme, men ofte glemmer om at passe på dem så er tørrede blomster en god løsning. Tørrede blomster kan holde i meget længere tid end snitte blomster (op til flere måneder). Tørrede blomster giver florister mange forskellige muligheder til at bunde flotte buketter, som skal nok holde i lang tid.

Hvad bruger florister til at dekorere deres tørrede buketter?

Til at bunde en flot buket af tørrede blomster kan man i virkeligheden bruge alt, som kan tørres. Tørrede grene med blade eller frugter kan være en god start. En rigtig god tilbehør til sådan en buket kan være almindelig røn eller vildrose. Forskellige kogler som fra for eksempel lærketræ kan bruges ugen at tørre dem først. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *